Op zoek naar uitdaging in techniek?

Voor onze klanten vormen wij een stabiele factor, voor medewerkers biedt Techknowledge steeds een nieuwe uitdaging. Als medewerker van Techknowledge bent u inzetbaar bij technische bedrijven om pieken op te vangen. Breken er in dat bedrijf rustigere tijden aan, is de klus geklaard of keert de eigen medewerker weer terug na ziekte? Dan zoeken we een andere werkplek die aansluit bij uw specialisme, kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Ons werkgebied ligt in de regio van Rijk van Nijmegen (Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Heumen, Ubbergen, Groesbeek, Millingen a/d Rijn, Mook en Middelaar) en de kop van Noord-Limburg (Gennep, Bergen, Venray, Horst a/d Maas, Venlo) en het Land van Cuijk ( Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis). De reistijd is dus te overzien. Ons uitgangspunt is projectmatig werken. Dit betekent dat u gedurende een bepaalde periode werkzaam bent voor één opdrachtgever en niet iedere dag een andere werkomgeving heeft. De projectduur is wisselend, maar bedraagt over het algemeen meerdere maanden. Wij zeiden het al: werken bij Techknowledge betekent steeds een nieuwe uitdaging.

Bij Techknowledge werken technische mensen met een opleiding op VMBO- MBO-niveau, aangevuld met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Onze medewerkers zijn gewend om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen, dus goede communicatieve vaardigheden vormen een vereiste, evenals een rijbewijs.