OP ZOEK NAAR TECHNISCH PERSONEEL?

Technische vakmensen nodig? Zoekt u tijdelijke technische vakkrachten? Een technicus, installateur of monteur die zijn vak verstaat en direct inzetbaar is? Neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek brengen we graag uw personeelsbehoefte in kaart. Bovendien maken we graag nader kennis en proeven we de bedrijfscultuur om zeker te weten dat u en onze vakkracht aan elkaar gewaagd zijn.

Techknowledge BV doet meer dan alleen detacheren. Ook Werving & Selectie en Payrolling behoort tot onze mogelijkheden. Payrolling is niet nieuw, maar in de technische branche nog vrij onbekend, en dat is jammer vinden wij. In het kort, Payrolling is een goedkopere manier voor het inhuren van een uitzendkracht. Hoe dan? U heeft de kandidaat, in dienst nemen wilt u niet, maar inlenen wel. Dat kan door middel van Payrolling. U betaalt dan niet voor de werving en selectie kosten. Daardoor een lagere kostprijs voor ons, en dus een lager tarief voor u.

Techknowledge is gespecialiseerd in techniek. Dat, in combinatie met ons regionale karakter, vormt onze kracht. Wij spreken uw taal en combineren technische kennis met mensenkennis. Zonder nonsens.